Bedrijf


LabAdmin is een administratiekantoor dat gevestigd is in Monnickendam en dat wordt uitgebaat door Peter-Jan Jong. Peter-Jan is een geboren en getogen Monnickendammer die van zijn liefde voor dit vak zijn werk heeft gemaakt. Al ruim 30 jaar is Peter-Jan actief als accountant en werkzaam als uitbater van dit administratiekantoor. Het bedrijf bestond eerst onder de naam L.E.S maar in 2019 is de officiƫle naam wissel gemaakt naar LabAdmin.

Peter-Jan werkt samen met een klein, enthousiast team op zijn locatie op de Kerkstraat 50a. Hij fungeert als hoofd aanspreekpunt en ziet erop toe dat de lijnen kort en direct blijven. Deze manier van werken zorgt voor de persoonlijke en betrouwbare werkwijze van LabAdmin waarmee dit kantoor zich onderscheid van "de grote jongens".

Naast de werkzaamheden voor dit administratiekantoor, is Peter-Jan ook te vinden op platen- en CD beurzen onder de naam Lab Music. Onder deze naam verkoopt hij muziek in allerlei genres met een grote voorliefde voor muziek met een technisch randje. De liefde voor muziek is bij Peter-Jan groot en daarom is hij ook actief als lokale radiomaker en post hij ook geregeld stukken op de sociale media over nieuw uitgekomen platen en zijn meningen daarover.
Labadmin B.V
Kerkstraat 50a
1141 BJ Monnickendam

Tel: 0299-650900
KvK: 64508455
BTW: NL 8556.96.904.B.01
Becon: 419862

info@labadmin.nl